Vappukisat 1.5. tuottivat höh-tulosta, vaikka myös positiivisia yllätyksiä. Tuomaina Pertti Siimes.

Ekaradalta yliaikavitonen ja Aan alastulokontaktivirhe. Plääh. Katsoin, että Ursa lähtee tulemaan alas, mutta säntäsin itse liikenteeseen - Ursa otti mahtaisan loikan kontaktialueen reunalta... Enpä varmistellut. Muutenkin rata oli yhtä sössimistä, kävin kaikissa kaarteissa ihan liian syvällä, jolloin ohjauslinjat hukkuivat ja matkaan tuli ihan turhia kaarroksia ja epäsujuvia töksähdyksiä. Sijoitus kuitenkin täysi yllätys... 4.! :D

Tokarata oli huomattavasti parempaa ja sujuvampaa katsottavaa. Tuloksena kuitenkin hylky. Ohjasin sinänsä kohtuu helpossa paikassa Ursan esteen ohi, olettaen sen menevän noukkimaan aidan mukaan. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Ursa oikaisi minun ja esteen välistä seuraavalle suoritettavalle - puomille. Ei olisi tapahtunut, jos olisin ajatellut suoritettavaa ezstettä enkä seuraavaa... Olisin kerinnyt vielä pelastaa tilanteen ja ottaa vitosen, mutta annoin Ursan mennä puomille. Turha tehdä kisatilanteessa radasta epäsujuvaa säätämistä ja jättää siitä Ursalle negatiivista mielikuvaa. Mentiin loppuun asti hyvällä meiningillä.

Selvittiin kolmosluokan radoista ilman sitä kokemusta, että olisivat meille ai-van liian vaikeita.. Aikaan ja sijoituksille saa kyllä kiriä kovasti. Se on tämän alkavan kesäkauden tavoite. Lisää vauhtia.