KONTIOLAHTI 6.12.2007

Järjestävä seura JOA - Joensuun Agilityurheilijat ry.
Tuomari Minna Väyrynen

A. Maxi2. Ihanneaika 47.
Suoritusaika 41,04. Aikavirhe -5,96. Ratavirheet 0.
Tulos 0. Sijoitus 1./16

B. Maxi2. Ihanneaika 48.
Tulos HYL

 

Hieno paäivä - ei voi muuta sanoa. :D A-kisan nollavoitto tuli ihan puun takaa. Toki Ursa teki oikein hienosti töitä, oli mukana ja vauhdilla. Toisaalta olen melkoisen pessimistinen ihanneaikojen suhteen ja olin melkein varma, ettei meidän aika riitä sijoituksiin. Jattilainen Väne oli Jerryn ja Kastanjan kanssa samoissa kisoissa ja laski, että oltiin kiinni sijoituksissa, itse en uskonut. Läksittiin koirien kanssa ihan muina naisina lenkille. Takas tullessa oli Väne maneesin ovella ja sanoi, että me voitimme. En uskonut todellakaan, vaan pakko oli lähteä juoksemaan, kun meitä kuulutettiin palkintojenjakoon. Oli lievästi sanottuna pientä epäuskoa ilmassa. :D Loistava tunne! Pokattiin pysti, lahjakortti Joan kisoihin sekä Ursan korkeimmalle arvostama herkku ja lelupussi.

Seuraava rata menikin aavistuksen huonommin. Tuomisena hylky. Ursa oli hienosti mukana ja meiningeissä, mutta itse pöllö olin, kun en rataantutustuessani ottanut OLLENKAAN huomioon herkkupuomia, jolle Ursa sitten kasiesteen jälkeen ampaisi väärän esteen valiten. Palkkasin puomin alastulokontaktilla ja läksittiin pois - taisi Ursa riemussaan poismennessä suorittaa vielä putken pisteeksi iin päälle.

Se olikin sitten tälle vuodelle viimeinen agieste, jonka Upa iloisesti paineli. Jatin joulutauko meneillään, maanantaina 10.12. on Ursan luustokuvat ja nukutus, joten tietää vähintään 30 pv. kisataukoa kaikesta.

Tähän on hyvä lopettaa tältä vuodelta. Matka kohti kolmosia on virallisesti alkanut. Saavutettiin 2007 paljon enemmän mitä ikinä uskalsin toivoakaan. ;) (Alkuperäinen tavoitehan oli saada tälle vuodelle eka nolla ykkösistä.)

1144521.jpg

1144523.jpg