Mammassa oli maanantaina 15.10. VAUHTIA. :D

Kepeille lähti silmät innosta kiiluen ja löytää hyvin oikean lähtövälin (vaikka tottakai ohjaankin), silminnähden on keksinyt pujottelun ideaa. Loistavaa! Pientä epäsuvuutta (keppivälin ohitus ohjaajan kädettömyyden takia), mutta kaikkiaan hienosti.

Pöydällä ei ongelmia. Vaikka ei Luna vielä irrota juuri osaa. Hyppää hyvin, istuu, pysyy.¨

Puomilla ei myöskään ongelmia. Hihnassa on edelleen (kuten kepeilläkin). Syö namin lähdössä, mammaksi kiitettävästi vauhtia meno-osuudella ja pysähtyy-istuu hyvin lopussa. Malttaa.

Viimeviikon hyppelyt meni vähän luimuilun puolelle, joten otin namitädin käyttöön ja taas oli Lunalla intoa hyppiä ja irrota. No, pidetään juttu kivana, niin eiköhän Luna totu hyppimäänkin eikä alittamaan. Jokatapauksessa hyvää intovauhtia.

Renkaalla Luna joutui miettimään. Ensin otettiin matalammalla. Hyvin hyppi kutsulla. Vaan maksikorkeudessa tuli rimakauhu. Luna selkeästi hahmottaa ne pari senttiä, jotka erottaa. ;) Matalammalta hyppää kyllä. No, sama mitä edelliselläkin. Pidetään hauskana! Ei verenmakua....

Viimetteeks, kun muut oli jo kutakuinkin lähteneet otettiin Paulan kanssa putkea. Luna kun ei putkelle innosta paukkuen mene. Ensin lyhyellä, pikkuhiljaa pidentäen, vähän kaartaen jne. Helppoja trenejä niin, että Paula piti Lunaa ja minä kutsuin. Intoa oli. Se on pääasia. Kuitenkaan kaarella ollessa putkesta ei toiseen päähän suoraan nähnyt, vaikka helpolla kaarellahan se oli.