MAANANTAI 20.8.2007

LUNA

Aloitettiin kepeiltä. Nämä on jokaisella kerralla mukana, jotta saadaan vahva pohja. Edelleen Luna seurailee namikättä lahjakkaasti, aavistuksen paremmin tuntuu kulkevan vasemmalla puolellani kuin oikealla. Johtunee eniten kai siitä, että oikealta ohjaaminen ja nakin kanssa heiluminen sujuu itseltä sujuvammin. Kaksi toistoa kummaltakin puolelta plus yksi ylimääräinen koira oikealla, jotta saatiin virheellinen suoritus korjattua (oma haparointi ja Lunan yhden kepin erillinen korjaus).

Kierros jatkui pöydälle. Ensimmäisen otin kutsuhyppynä pöydän takaa, toisen koira vasemmalla kolmannen koira oikealla yhdessä liikkuen. Hyvin muisti Luna mitä ollaan tekemässä. Ei  minkäännäköistä epäröintiä hypyn kanssa. Istui ja odotteli hienosti (tarjosi kyllä tassua ja muitakin istumatemppuja nakin edessä :) ). Onnistui juuri kuin pitkin.

Aidalla oli odotettavasti "ongelmia". Lunan laiska hyppiminen näkyy. Iloisesti hyppi kyllä, mutta toistaiseksi vain 40cm. 45kin tuntui olevan liikaa ja tiputti riman. Pääasia jos tähän saisi Lunalle iskostettua mitä ollaan tekemässä. Pudotettua rimaa en palkannut. Ohjasin sekä kutsuna, että kummaltakin puolelta. Yksi kerta kutakin, vaikka virheellisen suorituksen korjasin.

Rengas. Irtorengas oli aika matalalla. Kutsuhyppynä ja molemmilta puolilta. Oma ohjaus pitää pitää selkeänä. Yhdesti lähti ohittamaan - hihna esti etenemisen. Muuten Lunaan nähden iloista menoa.

Puomi oli kontaktiesteenä ja viimeisenä esteenä - uutena juttuna. Ei mitään ongelmia. Pysäytettiin kummallakin kontaktilla. Kolme toistoa taisi olla. loppukontaktilla istuu vähän vinoon, myös ekakerralla liki tipahti (kouluttajia oli kummankin puolen kyllä varmistelemassa, joten ei päässyt tippumaan, takajalat lipesi), kun ohjasin huolimattomasti, liian edellä ja käsi liian kaukana puomin keskilinjasta. Ei traumoja - Luna on kova koukku.

Ok. Rauhallista menoa tuntuu olevan. :) Muistaisipa vielä, mitä oli opettaa Ursalle esteille - sen ainakin muistan, että se alussa räksytti liki kokoajan... Tiputti muurilta palikat ja pituuden osat käveli yli... Olihan noita muitakin. Lunan kompastuskivi näyttää olevan kaikki hypyt - mitenkähän LUNALLA menee pituus sitten joskus... :)