URSA

Torstai 3.1.2008

Ensimmäiset treenit tälle vuodelle. En kerinnyt heti torstaina pistää treenitunnelmia ylös, sillä piti valmistautua perjantain Hupija-reisuun Oulun suunnalle ja sen jälkeen tuli valtavasti uutta mieleen. Jotainpa sitä silti muistaa.

OHJATTU TREENI

1209095.jpg

Kakkosaidan jälkeen meni ekakerralla pitkäksi (hävettävän pitkäksi), mutta saatiin parannettua kurvia seuraavilla kerroilla. Pituuden jälkeen valssi. Ekalla kerralla tein 5-6 välin sylikäännöksellä, mutta toistoilla valssilla. 6-7 väliin piti jäädä selin päätyyn jä pyöräyttää koira seiskalle. Ihmesäätöä koko systeemi. Jotenkin en osannut itse ollenkaan valssata, liki törmäsin esteisiin, enkä millään meinannut mieltää miten jalkoja tulisi liikuttaa - Joulutauon kankeutta....

ITSENÄISET

1209094.jpg

Parilla aidalla ja putkella kieputusta. Ohjaushärdellejä kumpaankin putken päähän ja erilaisilla kierroilla aidoille. Olen kohtuu huono itse keksimään millaisia vääntöjä kolmella esteellä voi tehdä, mutta jotain variaatioita senään tuli otettua, ihan menestyksellä - ainakin Ursa teki sitä mitä suunnittelinkin sen tekevän.

Aita-Aa-aita-kepit kiepillä erilaisia kulmia kepeilletuloon. Samoin otettiin ohjatun epäonnistuneista valssauksista potkaistuna valssitreeniä. Lähinnä keppien ja aidan välissä. Avokulmasta vasemmalta tullessa onnistuu hyvin ekan välin hakeminen, mutta oikealta tullessa on välillä pieni arpominen - ollaankohan menty tässä eteenpäin sitten kesän... tuntuu, että sama onkkelma on ollut jo niin pitkään. Avokulma, jossa Ursa ei osaa hahmottaa ekaa väliä oikein.