TIISTAI 5.2.2008 - LUNA

Autolla paikan päälle meno on säästellyt Lunan voimia ja yleensä silloin se on ollut innokkaammalla tuulella, nyt joudutaan toistaiseksi ainakin turvautumaan jalkapeliin (tojota on entinen romuauto nyt, aikansa palvellut), selkeästi huomasi, että se söi Lunankin innokkuudesta.

OHJATTU

Simppeliä kuljetusta ja puomille menemistä, vähän pidempi rata. Uun mallissa (putki päädyssä) aita, muuri, aita, putki, puomi. Putken suulla otin mäkelät. Kertaalleen lähetin yksistään putkeen ja palkkasin ja kertaalleen otettiin pelkkä lähtösuora niin, että Paula palkkasi. Vähän Luna kolisteli polviaan muuriin, ei ollut ponnistusintoa ihan niin paljon mitä viime viikolla.

Puomi meni hyvin, pari toistoa kummankin puolen juoksukontakteina. Ei tarvinnut Lunaa pitää hihnassa sillä on hirmu hyvä tasanen suoritusravi ja se juoksee menee tavoilleen uskollisena päästä päähän kuin juna, katsoo alas ja osaa syödä namikannelta herkut vauhdissa, toinen kädestä. Hienoa.

Tokatreeni ihan lopuksi oli pieni. Aita keskellä ja Uu-putki, halusin ihan matalan aidan. Kutsu yli ja valssilla putken oikeaan päähän, huiskauksella aidan oikeanpuoleisen siivekkeen takaa. Ok, vaikka Lunan vauhti olikin lönköttelyä.

ITSENÄISET

Pöytä, kepit, rengas, pituus, keinu.

Pöytä ei mitään. Keppejä otettiin puolikkaana ja keskityin lähinnä niihin ekoihin väleihin taas, ohjasin kyllä keppejä sarjanakin (en täyspitkää). Jotain sen muorin päässä liikkuu kyllä. ;)

Rengas meni loistavasti. Pystyin hyppyyttämään sitä jopa niin, että jäin itse vähän taustalle (yksin en Lunaa kuitenkaan jättänyt). Olisi pitänyt lopettaa ennen kuin meni vikaan, pari kertaa se kerkesi mennä alta (koira vasemmalla) kunnes väänsin rautalangasta kutsuhyppynä ja otin yhden onnistuneen perään. Jokatapauksessa päälimmäiset fiilikset onnistuneet.

Pituus Lunan hyppyinnottomuuden takia vain pari kertaa namilautasella, mutta ne onnistuivat (viisi osaa).

Keinu meni ok. Parhaiten tuntuu toimivan kun palkkan myös siinä kohdassa, jossa keinu keikahtaa. Luna kuitenkin vähän ihmettelee sitä. Koira oikealla puolella se istui kummallakin toistolla niin vinoon, että se tuli alas istahtamatta (vasta maassa istuminen). Vikakerralla palkkasin sen edestä ja johan pysyi peffa kontaktilla. Otettiin myös pari kertaa "vauvakeinua", matalaa mallia joka ei rämähdä niin korkealta. Sen Luna meni tosi reippaasti ja innokkaasti, eikä tarvinnut edes pehmentää menoa. Tämä keinu on jotenkin suloinen, iskee into, että joskus hamassa tulevaisuudessa pääsisi oman pentukoiran kanssa leikkimään.