Tokotreenit eilen, valittu liike seuraamisen käännökset. Oma vihreys taas näkyy, tietämättömyys. Kuulemma kuitenkin hyvää menoa, tosin otan liian pitkästi suoria, pikemminkin seuraamisten pitäisi olla tyyliin käännös, käännös, käännös jne. Koirakin pysyy skarppina. Toisella pätkällä meni paljon paremmin ja tiiviimmin. Pitää kiinnittää huomiota myös omiin askeliin, harpon kuulemma liian pitkiä askeleita, jolloin koiran on vaikea kipittää rytmissä (ehkä olen sisäsyntyisesti suuren koiran omistaja... ;) ).

Tänään agitreeneissä juteltiin Hannan kanssa ja iski into kisaamaan. Rohkaisi, että kynnys kisaamaan on matala ja ykköstuloksia on helppo saada, kunhan ei vedä mitään liikettä nollille. Juteltiin täyskäännöksen treenaamisvinkeistä, käännöksistä ja seisomistreeneistä. Hyviä vinkkejä paljon.

Meillä on kaikki niin vaiheessa.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: käyttäytyy varmasti ystävällisesti, mutta että pysyisi paikallaan...?

PAIKKAMAKUU: Ehkä pääsen parin metrin päähän ja kymmeneen sekuntiin...

SEURAAMINEN: haahuaisi luultavasti pitkälti, vaikka voisi ajoittain olla hyvääkin seuraamista. Käännökset kaikkinensa voisi olla katastrofi. Pysähdyksissä ja perusasennossa hakee paikkaansa, ei välttämättä kerralla suoraan ja nätisti.

LIIKKEESTÄ MAAHAN: Menee ja pysyy maassa, mutta minun pitää vähän hidastaa.

LIIKKEESTÄ SEISO: Ei osaa yhtään.

LUOKSETULO: Sama kuin paikkamakuussa. Paikallapysyminen ei ole varmaa. Tulisi kyllä luokse, mutta loppuasento ei hallussa (eteen istuminen).

HYPPY: Perusasento ja hyppy ok ilman avusteita, mutta seisominen yms. esteen toisella puolella ei suju.

Ai me kisoihin vai....? Joskus? Näillä rahkeilla?? :D