TIISTAI 21.8.2007

URSA

1144526.jpg

Heidin vetämät. Heidi asustelee meidän kulmilla, joten tuli meidän kyydillä, samoin ensi viikolla.

Pitkittyi vähän näiden treenien kommentointi (viikolla....), joten ei muistissa enää niinkään. Rata oli kuitenkin haastava ja kiemurainen, muisti ei millään meinannun pysyä perässä. Samoille aidoille tultiin kahteen otteeseen, kummallakaan kerralla en peliin saanut juuri logiikkaa, joten ihme säätämiseksihän se meni. Kun itse olin epäväarma ja hidas muistamattomuudessani ja siinä, kun piti miettiä liikaa, niin Ursa rupesi kommentoimaan minulle ja systeemi meni säätämiseksi.

Kun Heidi kehoitti vain vauhtiin, niin sen siliän tien unohtui suoritusjärjestys.... Väärin mentiin vaan vauhdilla. Jossain määrin tarkoitettua paremmin, mutta silti jäi epämäätäinen olo. Sekava olotila jäi mieleen, olihan siinäkin oppia ja onnistumisia, mutta haparoinniksi meni - minulla itselläni.

Jotenkin niin sekava ja ärsyyntynytkin, etten jaksanut purkaa sitä heti mielestäni kirjoitettuna, jotenka sitä on näin viikon jälkeen, tapahtumarikkaan viikonlopun (pentuetapaaminen) ja kolmien treenien (Lunan ja Ursan kahdet) jälkeen hankala jäljittää.