TIISTAI 22.1.2008 - LUNA

ITSENÄISET ESTEET

Rengas, kepit, puomi, keinu.

Renkaan meni kertaalleen kehikon välistä, muistuttelin kutsuhypyllä ja innoissaan tuo teki töitä. Muutamalla toistolla tappamatta Lunan intoa. Kepeillä kokeilin samaa mitä Ursan kanssa viimetorstain treeneissä, vahvistin ekaa väliä kummastakin suunnasta, tein vain neljää keppiä ja Luna jo osasi vähän itsekin haea rytmiä. :) Puomi juoksukontaktina, pari toistoa kummankin puolen, eikä MITÄÄN ongelmia, Luna tajuaa tytärtään paremmin juoksukontaktin idean (ehkä siksi, kun sille ei ole juuri muuta opetettukaan), osaa vauhdistakin syödä namit. Keinu otettiin ihan viimetteeks, pitää palata pehmentämään rämähdyksiä, Luna on kuitenkin pikkuisen herkkä, vaikkei se pelkää, niin mielummin se selkästi olisi menemättä.

OHJATUT TREENIT

Päivän teema sivusuuntaan irtoaminen, kolme hyppyä rivissä (kaksi aitaa ja toisessa päädyssä muuri), josta keskimmäistä siirrettiin kerralta enemmän sivulle, ohjaajan piti silti juosta suoraan. Paula palkkasi kakkosaidan takaa ekoilla kerroilla, joten kyllä Luna sinne irtosi hyvin ja sain sen myös jatkamaan matkaa. Ajoituksessa saa olla tarkkana. Muutama toisto, pitää varoa tekemästä liikaa, ettei Luna leipäänny.

Maria opasti kertauksen kanssa, eli kerrattiin mäkelät=persjättö=sokkoleikkaus (blind crossing?). Lunalla oli motivaatio jo hiipunut ja päätti parin kerran jälkeen, että nyt riitti, eikä suostunut putkeen. Pitää jatkossa jättää kaikki mahdollisimman vähälle, jos kaksi kertaa onnistui (kerta kummaltakin puolelta) niin miksi tappaa into tekemällä lisää. Plääh, tohelo ohjaaja. Innostin vielä väkisin yhteen suoritukseen ja lopetin.

Ihan viimeiseksi otettiin hauska aita+putki suora ja Paula palkkasi päästä. Otin vain kerran ja Luna menikin tosi vauhdilla. :) Palkka ja kovat kehut, toivottavasti jäi hyvä viilis Lunskille kuitenkin, vaikka väsy painoikin.