MAANANTAI 27.8.2007

LUNA

Treeneissä kepit, muuri, aita, putki ja puomi.

Kepit sujui hyvin. Hihnassa edelleen. Paremmin menee koira vasemmalla, rauhallinen suoritus, ei juuri haparointia, vaan edelleenkään en usko, että paljon jutusta ymmärtää. :) Pari kertaa kummaltakin puolelta.

Muuri aloitettiin samall viritelmällä mitä viimeksi. Kaksi palaa, joista toinen ensin lappeellaan, jotta saatiin matalampi. Jos ekat kerrat onnistuisi, niin toisilla kerroilla nostettaisiin toinen pala pystyyn, jolloin muuri on liki maksimuurin korkuinen. Tavoitteet saavutettiin. Edelleen kutsuhyppyinä. Luna hyppi hyvin ja haparoimatta. Hyvä hyvä.

Aidalle löysettiin salaisuus ja Luna ylitti odotukset ja tavoitteet roimasti! :D Namitäti odotteli esteen toisella puolella, kun itse lähetin, Luna vapaana. Viisi senttiä kerrallaan saatiin nostettua rima tälle päivälle 15cm. 40 sentistä 55:een. Lennokkaasti loikki namitädin tykö. :) Kummaltakin puolelta tasaisesti suorituksia. Maksikorkeudessa ollaan. :)

Putkessa otin myös namitädin palkkaamaan toisessa päässä. Lyhyttä suoraa mennään edelleen. Kerran pyrki putken ohi (ei tietysti saanut palkkaa), mutta pääosin oikeasta aukosta sisälle. Eipä voi vielä lähettää kovin itsenäisesti suorittamaan. Juuri sellaisessa tilanteessa meni putken ohi. Tiukkaa suulle ohjausta ja näyttöä vielä näin alussa kun ollaan.

Puomi otettiin pari kertaa, kerta kummaltakin puolelta. Ei ongelmia, loppukontaktissa istuu vinossa, jolloin takapuoli meinaa keikata ohi - kyllähän myö sen vielä oikaisemma.