Ursan möllitreenit tiistaina 16.10. Ja kisoihin lauantaina (=huomenna.....).... Anu Kovanen siis vetäjänä.

Itsenäisellä puolella oli keinu ja kepit ja pari hyppyä. Kepeillä lähinnä leikittiin. Ursa kyllä osaa. :) Takaaleikkaaminen ei häiritse ollenkaan, vedätystäkin otin taas.Liedon kakkosradan putkesta kepeille imitaatio. Ok, vaikkakaan ei listava.

Keinua vauhdista (nami ylösmenolla). Hyvin hidastaa, ymmärtää kyllä sekoittamatta esteen luonteen.

Puomia otettiin toisella puolella itsenäisesti. Nami alastulolla ja ylösmenolla. Ursasta löytyi uusi vaihde kontakteille. Pitäisi ottaa tämä vaikka ihan käytännöksi. Vaihtaa loppukontaktin istuminen ja käsipalkka seisomiseen ja namilautaseen.

Varsinaisella radalla rengas, aita, aita, valssilla muurille, aita, valssilla putkeen, aita, Aa, putkeen, aita. Ei vaikea rata. Ärsytti oma hätiköivyys. Kun päätin vain juosta radan ja saada Ursaan vauhtia. Meni lähinnä nimenomaan hätiköinniksi. Pitäisi löytää tasapaino hätiköinnin ja turhan varmistelun välillä... Lopulta tehtiin varmistellen ja Ursakin oli huolellisempi mm. kontakteilla. Yhteistyössä, koiraa katsoen, koiran huomioiden ja sille viivaa piirtäen toimii sujuvimmin. Tällä mennään kisoissakin.

Rankka viikonloppu edessä (nyt perjantai). Huomenna Siilinjärvelle, pari agistarttia ja sunnuntaina lappalaiskoirien erkkari täällä Jkl:ssä. Ursasta verinäyte PRA-testiin, kuin myös Lunan Vanni-emosta ja sulho-Deletestä. Jos kaikki ok (A), saan statuksen samalla rahalla myös Lunalle (ja Nutukas I-pennuille) sekä Maaväreille. Kehässä on Luna, Ursa ja heti perään Lunan serkku Sukka (N. Yösukka), jonka lupasin esittää. Hirviä juoksemisrumba tiedossa. Vaikka en minä sitä pelkää. ;) Kerkeäisipäs kaiken keskellä nähdä Umbran ja Deletenkin kehässä. Saati muita tuttuja... Plääh.