Ilmoittauduin HuPiJa 2008 -projektiin, mutta sain alkuviikosta viestiä, että meitä ei valittu (valtavan ilmoittautumismäärän takia karsivat osallistujia niin, että etusijalle pistettiin erityisesti ne, jotka kouluttavat omassa seurassaan). Pääsimme kuitenkin varasijalle ja olemme yksiä ensisijaisista tuuraajista, jotta ehkä jotkin mahdollisuudet päästä jonain viikonloppuna mukaankin rojektiin.

Kieltämättä harmittaa kovastikin. Suuri olisi ollut into mukaan (kuten näemmä niin monella muullakin), vuoden 2009 projektiin ei välttämättä pysty ilmoittautumaan, sillä Ursalle on suunnitteilla todennäköisesti  ensi vuoden lopulla (kutakuinkin vuoden päästä) pentuja. Mammaloma lohkaisee siivun treenaamiselta ensinnäkin ja sen jälkeen huonokuntoisen koiran kanssa ei välttämättä ole niin suurta motivaatiota/mahdollisuuksia treenata suuriin ponnistuksiin.

Katsotaan siis milloin pääsemme mukaan. Siihen asti täytyy tyytyä näihin rippeisiin, mitä meille tarjotaan - nauttia niistä.

 

Juuri ilmoittauduin 6.10. Liedon agikisoihin, pari starttia, tuomaroimassa Salme Mujunen (jonka radoille olenkin halunnut mennä). Ursan juoksutauko jatkuu liki sinne asti, kun kisat ovat lauantaina, niin pääsemme kerran, edeltävänä tiistaina, treenaamaan ennen sitä. Saa nähdä miten tauko on vaikuttanut. Innoittajana ja opitun sulattelijana vai kaiken opitun unohtajana tai ylikierroksien aiheuttajana. Katsoo nyt. Toivehan olisi tietysti, että menisi mahdollisimman hyvin.

Nähdään Liedossa ihanainen Lunan tytär ja Ursan siskopuoli Umbra, silloin rapiat 5kk. Samoissa kisoissa starttaa Umran "isosisko" cavalieri Keksi - hauska nähdä sekin hulmuhöhlä radalla.

Sitä seuraavat kisat Siilinjärvellä 20.10. ja sen jälkeen edelleen Varkaudessa 10.11. Joulukuullekin on suunnitteilla pari starttia. Yhteensä tälle vuodelle vielä neljät kisat - yhteensä kahdeksan starttia, pari kussakin kisassa.

 

Pääsisisipäs sitä edes 2-luokan kilpailevien ryhmään treenaamaan talveksi, kun jäi nyt HuPiJastakin paitsi. Puuduttaa jos meidät lykätään 1-luokkalaisten treeneihin - edessä opiton talvi muuten. :/