Tiistain agitreenit.

Nyt oltiin Viherlandialla ekaa kertaa tälle syys-talvijaksolle. Ennen talvikautta treenataan nyt tässä ryhmässä, möllit. Paikalla myös Kilpailemaan-treenikaverit Piia & parcol Haika sekä Jari & espves Jamppa.

Itsekseen otettiin keppejä ja kontakteja (keinu, puomi). Ursa kävi kuumana ja vähän vauhkosi. Kepit otettiin luultavasti keskittymiskykyyn nähden liian usein. Pari virhesuoritusta, vaikka onnistumisiin kyettiin lopettamaan.

Varsinainen treeni oli juoksu-uukkari. Aita, aita, muuri, suora putki, aita, aita (vastakkaisella kädellä ohjaus ja takaahyppy) aita, aita, pussiin, aita. Sai ohjaaja juosta. Ursakin kuumui tästä valtavasti, eikä virheiltäkään vältytty (eikä ihme, kun koira on tuossa mielentilassa, kiehumassa). Pussista aidalle ei tajunnut mennä, vaan tuli pari kertaa minuun kiinni, kunnes leikkasin takaa pussilla.

Huh, huh. Tätä kirjoittaessani Liedon kisat on jo takana, mutta mielessä kävi silloin, millaiseksi ilon pidoksi menee siellä. Onneksi pysyi Liedossa kuitenkin hyvin käsissä.

 

Asiasta toiseen.... Tanja ilmoitti, että päästäänkin HuPiJa 2008-projektiin. :D :D :D Tuurataan ainakin loka-, marras- ja tammikuu (jouluna tauko). Jipii!!!!