Iltasella tokosteltiin vielä klo 21-22. Nikkarin Sami veti edelleen - josko tästä tulisi vakiryhmä, torstai-iltana (onneksi agitreenit aikaisemmin on helpot). Agitreeneissä otin paikkamakuuta lyhyesti useampaan otteeseen, samoin seisomisharjoituksia naksun kanssa ja kontaktia. Hyvin sujui.

Varsinaisissa tokotreeneissä liikkeeni oli paikkamakuu. Tarkoitus olisi ollut, että makuuttaisin minuutin, kävisin välillä palkkaamassa, etäisyys korkeintaan 10m. Vetäjä kuitenkin nukahti, eikä lopettanut suoritustamme ollenkaan, vapautin itse, kun tuntui niin tuhottoman pitkältä ajalta. 2min ja 15s menikin (vähän turhaan :( ). Jokatapauksessa onnistunut suoritus. Vapautin makuulta, seisoskelin aikani kyllä sen vieressä, mutten pyytänyt perusasentoon. Ursa höristää ja skarppaa huomattavasti paremmin, kun olen selin, heti kun tulen kohti, kääntää päätään vähän pois. Ei nouse, ei edes yritä. Treeneistä poistullessa otettiin parkkiksella vielä paikkamakuu. Kävelin 20m päähän ja laskin siellä hitaasti kolmeenkymmeneen (40s). Pysyi tosi hyvin koko matkan. Sehän osaa! Enkä ole edes systemaattisesti opettanut muuta kuin malttamaan ja poseeraamaan kameran edessä. :D

Hyviä vinkkejä tuli seuraamiseen (katse kokoajan ohjaajassa) ja perusasentoon. Täytyy treenata tuolla katsekontaktilla seuraaminen kuntoon. (Katellaan.)