Agireenit tänään. Tuija ei ollut paikalla, joten Kaukion Leena veti alkua ja Räsäsen Minna loppua. Kaksi treeniä ja keinu itsenäisenä. Keinu otettiin kolmeen otteeseen kummaltakin puolelta (ei nameja kontakteilla) ja kaikki meni tosi hyvin, loppukontaktinkin otti erittäin hyvin istuen. Keinua ennen ja keinun jälkeen aidat, keinun ja viimeisen aidan välissä leikkasin huvikseen takaa kumpaankin suuntaan ja sain tähänkin onnistunutta. :D

Treeni oli pääosin helppo, mutta yhdessä kohtaa hankala kieputus, jonka halusin kokeilla kahdella eri ohjaustyylillä. Ekalla kerralla kieräytin siivekkeen ympäri ja jouduin vähän hinkkaamaan, kun en itse aluksi ohjannut tarpeeksi ajoissa ja sen jälkeen en liikkunut tarpeeksi aktiivisesti, joten koirankin vauhti hyytyi. Leena ohjasti hyvin parannuksia. Toistamiseen sama kieputus, jonka otin syliinottona (samaan tyyliin mitä Agirodussa putkelta aidalle), tämäkin vaati itseltä toistoja. Lelu/nami (täytyy ostaa Froliceja, kun ne taas tuntuvat maistuvan neidille) lensi syliinoton jälkeen esteen taakse, omat heittolinjat oli moneen otteeseen ihan mitä sattuu... Plääh. Minnan neuvoin sain onnistuneen, koira teki hyvin, ohjaaja söhelsi toistuvasti.

Toinen treeni vaati valssia, takaa ohjaamista ja irtoamista. Helppo ja vaudikas treeni, josta saatiin onnistunut suoritus siinä vaiheessa kun ohjaaja tajusi esteiden suoritusjärjestyksen ja ohjauskuviot. En edes tajua, miksi ei mennyt jakeluun nyt yhtään mitä ohjausta mihinkin, aina olin koiran kanssa törmäyskurssilla ja ohjasin esteiden välistä, vaikka olisi pitänyt hypätä jne. Ursa oli hienosti hallussa ja teki just niinkuin pyysin, mutta itse kartturina olin niin hukassa kuin ikinä... Onneksi kaatosateeksi yltyvästä kelistä huolimatta onnistuttiin ja saatiin vauhtia ja meininkiä suoritukseen.

Agirotulevy jäi päälle ja ohjaaja unohtelee rataa ja systeemejä....

Enää kaksi seuraavaa treenikertaa tätä mölliryhmää ja sen jälkeen, syksyllä kutsuu Kilpailemaan-kurssi (jos saadaan kouluttaja, eikä olla enää heittopussina) tai 1-luokassa treenaavien ryhmä.