TIISTAI 29.1.2008 - LUNA

OHJATTU TREENI

Nyt treenattiin sivulle irtoamista. Kolme hyppyestettä (muuri, aita, okseri) oli sijoitettu niin, että keskimmäistä siirrettiin sivummalle. Ohjaaja juoksi suoraan. Palkka tokahypyn takana vetäjän kädestä. Luna toimi tosi hyvin, yritin oikein säästellä sen motivaatiota ja koenkin onnistuneeni. Luna oli innokas ja jopa kärkkyi ja varasti hyppimään, tuntui että hyppelehti ihan ilokseen eikä velvollisuudentunnosta. Toiseen suuntaan (koira oikealla) tehtiin neljä toistoa (kolmella ekalla kerralla palkka, viimeisellä ajoissa käskytys jatkamaan), toisesta suunnasta halusin vielä enemmän säästää koiraa ja halusin onnistua vain kahdella. Tietenkin silloin sivuttaisen etäisyyden siirtymä ekan ja tokan kerran välillä oli suurempi. Ekalla kerralla palkka ja tokalla kerralla vain reippaasti mukaan. Onnistui ihan nappiin, käskytkin tuli just prikuulleen oikealla hetkellä ja ohjaajakin osasi aidosti juosta suoraan (ei koukkaisua keskimmäistä hipoen).

Uutena juttuna sitten treenattiin pienesti huiskausta. Kierrätystä siivekkeen takaa. Luna tajusi kyllä yllättävän hyvin jutun jujun, pystyin ottamaan sillä myös samaa pienellä hypyllä twisterin tyyppisesti.

ITSENÄISET

Itsenäisiä esteitä en enää ihan tarkalleen muista, taisi olla kepit, keinu, puomi, pussi.... Olikohan muita. Nou roplems. Kepeillä otettiin aika paljon vain ekaa väliä ja avoimista kulmista.