Keskiviikkona oli viimeinen kerta JATin mölliryhmässä, Tuijan vedätettävänä. Parin viikon päästä alkaa Kilpailemaan-tehokurssi ja Lunankin kanssa alkeiskurssi. :D Silloin treenipäivät maanantai ja tiistai, maanantaina molemmilla, Ursalla tiistaina.

Viimeiset treenit oli - kuten arvata saattaa - mukavat. Radassa oli vaikeitakin kohtia ja hienosti suoriuduttiin. Helmikohta oli se, kun kahden aidan jälkeen tultiin uukkarilla keinulle, jouduin leikkaamaan takaa aitojen välissä. (Toki olisin voinut valssatakin, kuten ensin ajattelin, mutta jos treeneissä ei treenaa, niin missä sitten?) Ensimmäinen suoritus oli upea, sujuva ja HIENO. :D Hieno fiilis tuli. Loput pari kertaa menikin sitten säätämiseksi minun osaltani ja Ursaakin rupesi ketuttamaan - toistot kun eivät koskaan tee Ursalle hyvää.

Kaikenkaikkiaan Ursa teki hyvin töitä ja oli kuulolla, pitää muistaa itse tsempata itseään ja kannustaa Ursaa matkalla, välttää pysähtelyjä tai liikaa kiirettä radalla, jolloin joutuisin odottamaan koiraa. Rohkeasti vain saattoa Ursalle, kunhan liike säilyy.

Huomaamatta käytän tänne ja täällä käskyjä turhaan, voisin korvata esimerkiksi hokemalla seuraavan esteen nimeä ja ohjaamalla selkeämmin...

Huomenna lauantaina lappalaiskoirien rotumestaruuskisat Mikkelissä. Sieltä jatkaen etelämmäs, nähdään Ursan ja Lunan kasvattaja ja sunnuntaina omat kasvatit Terra ja Umbra. :) Varsin koiramainen viikonloppu luvassa.

(Jätettiin eilen Kennelkerhon agitreenit ja toko väliin, ei inspiroinut yhtään. :( Jotenkin en vain koe saavani niista irti sitä onnistumiseniloa, minkä olen JATilla saavuttanut.)