MIKKELI 19.4.2008

Tunnelmat korkealla. :D Kisattiin Ursan kanssa Mikkelissä lauantaina pitkää päivää. A-kisan rataantutustuminen klo 13, josta suoriuduttiin puhtaalla radalla ja kakkospallilla, jota myöten siirryttiin kolmosluokkaan! Ensimmäinen kolmosluokan startti meni upeasti, vaikka ensimmäisinä radalle lähdettiinkin vasta puoli yhdeksän jälkeen illalla. Täysikuun noustessa tehtiin toinen nollarata samalle päivää ja korkattiin SM-nolla tili. :)


Järjestävä seura MAH - Mikkelin Agilityharrastajat ry.

Tuomariharjoittelija Riitta Nikkola. Tuomari Marja Lahikainen
A. Maxi2. Ihanneaika 49.
Suoritusaika 46,26. Aikavirhe -2,74. Ratavirheet 0.
Tulos 0. Sijoitus 2./14 - SERT, siirto 3. luokkaan

Tuomariharjoittelija Sirpa Kärkkäinen. Tuomari Johanna Nyberg
B. Maxi3. Ihanneaika 48.
Suoritusaika 48,17. Aikavirhe 0,17. Ratavirheet 0.
Tulos 0. Sijoitus 7./30


Molemmat radat olivat mielestäni kivoja, sopivaa haastavuutta ja hallussapitoa, jotta se sopi meille. Pysyttiin ajoissa, Ursa toimi hienosti ja kuuliaisesti. Ensimmäisellä radalla oli alkupuoliskolla valssipyöritystä, joista jokainen oli tekemisessäni myöhässä. :/ Tätä täytyy treenailla urakalla - valssien ajoittamista ja toki edelleen niitä liikkuvia valsseja.

Uramme ensimmäinen kolmosluokan startti oli niinikään onnistunut. Alku oli "vaikea" ja tekninen, suoriuduttiin siitä hienosti - irtoavimmat sooloilijakoirat karsiutui jo lähdössä. Erityisen iloinen päivän menestyksessä olen siihen, että Ursa jaksoi hyvin pitkät odottelut ja skarppasi toisessakin lähdössä hyvin. Samoin oma hermorakenteenikin kesti, vaikka kieltämättä jännitti jonkun verran. Lähinnä mietin sitä, ettei ole mitään menetettävää tässä, stressi on ohi, kun eka kisa onnistui jo niin hyvin - vaan eipä mitä, tehtiin hienoa tulosta Mikkelissä. :)

Kolmosluokan startissa jännäsin aikalailla sitä, riittikö meidän aika, vaan tuloslistauksissa sai huomata, että juuri ja juuri riittikin. Vajaasta sekunnista meidän onnistuminen oli kiinni. ;) Ursa on aivan mahtava pakkaus!

Pitää piirtää radat esille tässä, jahka kerkiää.