Kennelkerhon treenien päivä, jotka ovat meidän tasoiselle jokseenkin helpot ja toisaalta turhauttavat. Paljon odottelua ja radat koostuvat yleensä noin kolmen esteen sarjoista - toisaalta kysehän ON jatkoalkeista. Jotenkin ei vain malta jättää esteille menemättäkään, kun kenttä sijaitsee noin sadan metrin päästä kotoamme ja treenit ovat jäsenille ilmaiset.

A-este, aita, pituus -suora ja toisena ratana rengas, pituus ja aita yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Simppeleitä treenejä, vaan sainpa testata kuinka Ursa loikkaa täyteen mittaan venytetyn pituuden. Ylihän siitä mentiin. ;) Treeneissä ei onkkelmia, tällaiset treenit ovat meille sentään helppoja (onneksi).

Ehkä näissä treeneissä käyminen tuottaa itsevarmuutta ja osaamiseniloa koiralle, kenties minullekin - kaikki ei ole aina niin vaikeaa. Mietin kyllä nyt, olisiko pitänyt jättää väliin, tällä viikolla olen treenannut kolme iltaa. Tiistaina omaehtoiset treenit Anun kanssa, keskiviikkona varsinaiset JATin treenit ja nyt torstaina Kennelkerhon jatkoalkeet. Parin päivän päästä pitäisi olla virtaa kisoihinkin - saa nähdä riittääkö into ja puhti. (Vaan eihän tämänpäivänen kai rasituksen piikkiin mene.......)

Seuraavaksi sitten kaiketi kisaraporttia. ;)