Kuuma päivä taasen (miten osuukaan kisapäiville aina nämä helteet täällä...).

Maiju Niemi tuomaroi. Möllimölleihin ei saatu osallistua, koska olemme kisanneet virallisissa, starttasimme alokkaissa, konkareihin ei uskaltauduttu - hyvä niin, oli sen verran painostava ilma. Varma en vielä tässä vaiheessa ole tuloksestamme (päivitän, kun tulokset julkaistaan), todennäköisesti ehkä 15 pamahti, yliajasta en ole varma, voipi olla että tuli sitäkin. Keppien kanssa meni säätämiseksi. Ensin Ursa ohitti pari kepin väliä (kielto), alusta uusiksi, meinasi lopettaakin kesken ja meno oli todella haparoivaa, viimeisen kepin jätti kiertämättä (ratavirhe), jonka jälkeen rauhassa aloitin alusta ajasta ja menestyksestä välittämättä.

Pääosin meni kivasti. Hankala kieputus keskellä, jonka olisi periaatteessa voinut ohjata kolmellakin tapaa, takaaleikkaamalla, valsseilla, takaakiertonakin siivekkeen toiselta puolelta, minä daiju valitsin ehkä väärän tyylin ja ohjasin kieputuksen ulkopuolelta, jolloin muurille tulitodella vaikea kulma (ei tippunut palikat!), uskoisin, että vaikka kohta oli täynnä säätöä, niin varmaankaan virhettä taikka kieltoa ei tullut (ihan 100% varma en ole) - olisi voinut tulla vaikka hylky.... :)

Sitä huomaa tulleensa todella kriittiseksi, vielä muutama kuukausi takaperin olisin kiljunut riemusta, jos vain olisin tuloksen saanut. Mm. helmikuussa, ekoissa möllikisoissa, ekalla radalla 20 ja tyytyväinen olin. En enää. Toisaalta, kuten joku on sanonut, että parempi hyvä hylly, kun huono nolla... Ehkä rupean ymmärtämään.