JAT ry.:n 2. luokan kilpailevat - Talvikausi 2007-2008

Vetäjämme tällä kaudella Ursan kanssa on Räsäsen Minna. Käveltiin hallille ja takaisin, tuulinen syysilma, pitkästä aikaa kuiva kävely.

Ursassa oli intoa taas. Otin patukan pitkään aikaan käyttöön, kesällä käytettiin paljonkin virittelyssä, mutta Ursa kuumeni siitä sen verran, että ollaan pidetty taukoa. nameilla menty.

RATATREENI

Ensimmäisen kerran ratatreeni (kuva alla, merkattu sinisellä/mustalla) piti sisällään 11 estettä, aitakieputusta, puomin kontaktit ja keppien avokulmaa. Lähinnä Minna pyrki kartottamaan millä tasolla itse kukin on. Aitakieputus oli täsmälleen samanlainen mitä Hupijassa Harrin lauantain treenissä. Uukkarina kolme aitaa, jotka tietysti kokeilin sylikääntönä.. Edelleen söhellystuloksena, mutta eipä opi jos ei kokeile ja treenaa. Puomille meni hyvin, namit kummassakin päässä, otti namin ja istahti itse. Aidalle ei irronnut kontaktin jälkeen, periaatteessa kyllä, muttei kestänyt sitä, että meinasin itse ottaa vastaan 8 aidan takaa. Vaati valssin seiskan ja kasin väliin.

Keppien avokulma oli hieno. :D Ekalla kerralla tosin meni pitkäksi, mutta heti kun toistelin Ursan ollessa putkessa, "Ursa, Ursa, tässä.", niin kääntyi heti suulla mua kohti ja salamana kepeille oikeaan väliin. Yhdellä kerralla kyllä taisi syöksyä kolmanteen väliin, kun itse lähdin liian kiivaasti eteenpäin. Jos malttaa odottaa ja varmistaa Ursalle oikean välin, niin ei ole huolta.

Vauhtia löytyi pikkupirpanassa.

1034039.jpg

Itsenäisessä treenissä (kuva alla) oli putki Aan alla ja lisäksi mahdollisuus erilaisiin aitakieputuksiin, välistävetoihin, takaahyppyihin yms. Keskityin lähinnä Ursan haltuun ottamiseen ja putkeen saamiseen. Aita, pituus, aita joiden jälkeen haltuun ja putkeen. Kerran karkasi Aalle, mutta palkkaa ei kyllä saanut. Tiukempaa kokoamista vain "Ursa, Ursa, tässä.". Aika hyvin tuo nimen toistaminen toimii, jota olen hävettävän vähän kyllä käyttänyt hyväkseni. Spontaanimmin tulee suusta "Odota" tai "Täällä" tms. Treenattiin sitä Harrin puhumaa taaksepäin ohjausta ja vaihdoin käskyn suvereenisti "läpi"-käskyyn. Ursa oli huippu kyllä! :D Läpi meni, että viuhahti, pimeistäkin kulmista ja hiffasi hienosti, kun näytin taaksepäin. Hyviä toistoja saatiin.

1034040.jpg

Kieputuksissa oli hyvin mukana, mutta haukku kuuluu....

Kuten Minna sanoi: "Ihana koira muuten, mutta kamala ääni." "Korkea C."

Lopuksi vauhtirata (samassa kuvassa varsinaisen ratatrenin kanssa, merkattu punaisella), pari aitaa, putkeen, aita, puomi ja aita. Aidalta puomille meni kököksi sinänsä, kun otin siihen väliin valssia ja heti perään jouduin leikkaamaan takaa, kun harhauduin tietenkin väärälle puolelle. Huoh.