HELSINKI, PURINA-AREENA 3.2.2008

Järjestävä seura HAU - Helsingin Agilityurheilijat ry.
Tuomari Anne Savioja

A. Maxi2. Ihanneaika 50.
Suoritusaika 47,11. Aikavirhe -2,89. Ratavirheet 0.
Tulos 0. Sijoitus 4./40

B. Maxi2 HR. Ihanneaika 34.
Tulos HYL

 

LAPPALAISKOIRIEN KESKUSTELUFOORUMILLA 4.2.

"Mekin oltiin Ursan kanssa samaisissa HAU:n kisoissa, luokassamme (maxi2) oli 40 koiraa ja agiradalta 0 :D ja täpärän typerästi 4. sija. Pääasia, että kaikki meni kuitenkin ihan loistavasti, Ursa oli mukana ja itsekin oikeassa paikassa oikeaan aikaan tekemässä oikeata juttua. Taakseohjaukset toimi tosi hyvin ja sain sitä hienosti haltuun. Radalla oli pirullinen paikka, kun putki oli Aan alla ja puomikin houkuttimena, mutta siitäkin selvittiin kunnialla.

Tokaradalta (hypäri) tuli sitten hylky. Ursa jätti viimeisen välin pujottelematta ja sitä sille väänsin hetken rautalangasta. Virheen sattuessa annoin jollain lailla periksi, enkä jatkanut enää niin tosissaan. Peraatteessa loppu meni ihan hyvin, mutta juoksin viimeisen aidan ohjaamatta, emmekä siis suorittanut rataa loppuun (Ursa ei hypännyt viimeistä)

Jokatapauksessa hyvä päivä, pitkä kuin nälkävuosi, mutta Ursa jaksoi kuitenkin yllättävän hyvin."

 

Auto romuttui samana päivänä aikaisemmin, joten oltiin sen varassa, että heitettiin kisapaikalle ja haettiin ajan tullen, nautiskeltiin väliajoista, syötiin pizzaa ja teetä, kuunneltiin koiranhaukkua hallissa ja käytiin verryttelemässä lumisateessa (Kiitos seurasta Keke ja Katja!). Pitkä oli päivä (eka rataantutustuminen n. klo 16, toinen starttaaminen n. klo 21....), mutta vilskeestä huolimatta Ursa toimi.

Tärkeimmät on lyhykäisyydessään kirjoitettu keskustelupalstalla, suoritukset on videolla, joten ajan tulle voi palata niihin taas. Olen tyytyväinen viikonlopun tasaiseen suorittamiseen, toisen radan hylystä huolimatta.