SIILINJÄRVI 29.3.2008

Järjestävä seura HU-PU - Hukka-Putki ry.
Tuomari Salme Mujunen

A. Maxi2. Ihanneaika 58.
Suoritusaika 55,12. Aikavirhe -2,88. Ratavirheet 10.
Tulos 10. Sijoitus 3./5

 

Miksi silloin kun menee surkeasti sijoittuu ja kun tekee huippurataa jää täpärästi neljänneksi.....? Periaattessa aika kökkö fiilis jäi Siilinjärven kisoista. Yksi startti vain, yksi mahdollisuus ja suorituspaineita lisäsi vähäinen osallistujamäärä. Rata ei ollut varsinaisesti vaikea, mutta todella pitkät estevälit tuottaa meille hankaluuksia (vrt. Mikkelin kisat viime kesän aikana - heinäkuun lopussakohan ne oli...).

Ei mitään suurta sanottavaa. Ensimmäinen kisauramme kontaktivirhe. :( Puomin ylösmeno, en itse havainnut sitä ja vauhtiakin oli aika vähän, jäin miettimään hyppäsiköhän sivusta vai juuri sopivasti suoraan yli. Jokatapauksessa Salmen käsi nousi, kun puomia mentiin.

Toinen virhe oli kielto kolmanneksi viimeisellä esteellä, oli ihan täysin oma moka. Periaatteessa siis vitonen mulle ja vitonen Ursalle. Pitkät estevälit antoi Ursallekin aikaa haahuta ja minulle liikaa aikaa ajatella, yhtäkkiä kävi muka päässä, etten kerkeäisikään valssata ja vein kolmanneksi viimeisen aidan vasemmalla kädellä ohjaten ulkokaarteessa. Ursa tuli ohi esteestä, ennen sitä. Pöh, pöh pöh.

Viimeisessä putkessa jäi haistelemaan sinne jotain. Kepeille kyllä valitsi hienosti itse, mutta suoritti tosi hitaasti. Juoksut, treenitauko, kisatauko yms. vaikutti varmasti kumpaankin meistä.

"Se jokin" puuttui kisasuorituksesta. Muuten oli kyllä kiva päivä, käytiin leikkimässä porokoira-Gamin kanssa ja jutskailtiin paljon slapko Viivin ihmisten kanssa. Kaffiteltiin ja nautittiin aurinkoisesta kevätpäivästä.