MAANANTAI, 13.8.2007

LUNA

Nyt meidänkin pari oli paikalla, elikkäs Pipsa & aussie ....?

Muurilta lähdettiin kiertämään. Kuten oletettuakin oli Lunalle kova pala. Aloitettiin minimuurista suosiolla, korotettiin omin virityksin ennen maximuuria. Matalammat hyppäsi yli nakkihärnäämisellä, mutta korkeampaa ei millään. Pyrki kiertämään ja nostamaan tassuja muurin päälle jne. Yli ei tullut. Madallettiin taas, jotta josko ensin saisi Luna-mammalle tiedon siitä MITEN tätä estettä käytetään, ennen kuin vaatii liikoja. Hyppimiset tuottaa kyllä pientä mietintää.

Aa-este oli tälläkin kerralla. Pari kertaa kummaltakin puolelta ohjattuna. Nami kummallakin kontaktilla. Suoritukset olivat ehkä aavistuksen suorempia kuin viime viikolla, pidettiin rauhallista hetkeä alastulokontaktilla. Hihnassa. Nou roplems.

Päästiin tutustumaan putkeen. Pari kertaa tehtiin niin, että Luna oli hihnassa apuohjaajalla ja itse hokuttelin putken toisesta päästä. Tulihan Luna hetken mietittyään, seuraavilla kerroilla aina vähemmän miettien. Viimeiset kerrat apuohjaaja oli nakin kanssa ottamassa vastaan, kun minä "lähetin" / vein Lunan putken suulle käskyttäen (toinen apuohjaaja hihnan päässä). Ok.

Rengas oli yllättäen hauska este (Ursan ehdoton lemppari!) ja Lunasta irtosi hyppyäkin. Suoritti kaikki kerrat hienosti ja ongelmitta. Irtorenkaalla treenattiin sitä nostaen niin pitkälle kuin voi (matalahan se on). Luna oli mukana kokoajan, että missä mennään. Ekat kerrat otin kutsuhypyllä, viimeiset kerrat apuohjaaja palkkasi renkaan toisella puolella, kun itse lähetin (toinen apuohjaaja hinan päässä). Ok.

Kepit saatiin tällekin kertaa mukaan. Parisen kertaa kummaltakin puolelta ohjattuna. Seuraa kyllä hyvin namikättä. :) Hetkihän siinä menee, ennen kuin koira tajuaa mitä ollaan tekemässä. Täytyy muistaa vain käskyttää ja toistella "kepit, kepit", jotta Lunakin tietää, että jatketaan. Sama juttu mikä Ursalla oli aikoinaan, sen takia sillä nykyään käskytän kokoajan keppejä suorittaessa "kepi, kepi, kepi, kepi....".

Ei ihmeellisyyksiä. Kuuma päivä ja Lunalla aavistuksen haahuilu mieliolo, teki kyllä hyvin, kun pyydettiin, mutta se tietty into ei ehkä ollut aivan huipussaan.