1394712.jpg

1394714.jpg

Tässä Ursan kanssa harjanvarsipujottelua. Ursa irtoaa hienosti kyllä hakemaan ekaa väliä, mutta ei jatka etemmäs, jos olen paikallani - varsinkin jos olen kyykyssä kameran kanssa. Siksi tilanne on hassunlainen, mulla oli pitkä putki eikä assistenttia, joten tulos on mitä on.

Nyt ollaan otettu myös valsseja keppien päässä, jopa mäkelöitä... Olen myös ottanut muutamaan otteeseen niin, että jätän Ursan keppien alkuun (hyvän matkaa aikaisemmin) ja menen itse keppien päähän ja käskytän kepeille. Tässä tapauksessa Ursa kyllä pujottelee loppuun asti, vaikka olisin ihan paikallani.

Ollaan otettu nyt joka päivä ainakin muutaman toiston verran. Tänään tuli ennen lenkkiä tyhmästi monta virhettä peräkkäin, kun lähetin kepeille 90 asteen kulmasta kepeille oikealle, eli aivan avoin kulma. Ursa meni ekalla kerralla tokaväliin ja toisella kerralla kolmanteen. Höh. Ollaan ehkä liikaa keppien tuossa ollessa otettu niin, että lähetän aina keppien samasta päästä, toinen lähtöpuoli hämäsi Ursaakin. Jokatapauksessa eteenpäin on menty, haukku pääosin loppunut ja tilalle tullut "menourinaa", Ursa menee monelle mutkalle. ;)

 

Lenkillä Ursa taiteili kakkosnelosen kapeammalla puolella. Parhaimmillaan se onnistui taiteilemaan niin, että kaikki neljä tassua oli samassa jonossa viidessä sentissä. Taitava takapään hallitsija. ;)

1394717.jpg