Taas sama tarina mitä viime viikolla. Eipä jää mieleen, että vasta 17.15 paikalle. Vartin verran hupailtiin Lunan kanssa, siinä oli taas ihailtavasti intoa. Läpäisi putken muutaman kertaan, oli ihan Uun mallissa ja silti suoritti innolla. Samoin kepit otettiin muutamaan otteeseen innokkuudella

Lunalla oli taas hauskasti energiaa ja vauhtia, ilopilkettä. Joka toisen kerran sääntö näemmä pitää yhä - joka toinen kerta innokas joka toinen laiska.

Itsenäisinä tai yksittäisinä esteinä kepit, muuri, keinu ja pussi.

Kepeillä käytiin muutamaan otteeseen, pikkuhiljaa ryhdyn lähtemään Lunan kanssa yhtäaikaa ja viivyttämään ohjausta. Koira ja kepit vasemmalla lähdettiin yhtä aikaa ja ohjaus kohdilta. Kepit oikealla puolella kutsuna niin, etten houkutellut heti namin kanssa, vaan annoin Lunan katsoa itse väliä. Hyvi se oikeaan väliin tulee, en kyllä vielä uskalla ihan yksin jättää - tietenkään.

Muurikin oli LOISTAVA! :D Useita kertoja leiskautti iloisesti yli, vaikka kyseessä oli maksimuuri ja reiällinen sellainen vielä, palikoineen. Hienosti oli hypyssä ilmaakin vielä. Aivan mahtavaa! Otin pariin otteeseen kutsuna ja sen jälkeen kummankin puolen ohjaten - Luna kyllä tietää.

Keinua tehtiin Lunamaisella hötkyilemättömyydellä. Ollaan edetty siihen, että Luna itse rämäyttää alas, varmistaja kyllä vielä takana, että pehmentää, jos Luna tulee liian vauhdilla. Keinua ei varmaankaan otetaa juoksukontaktina, vaan opetetaan istuen - ettei sitten juokse lentokeinuna alas. Neljä oikein mainiota toistoa. Luna ei kyllä arkaile mitään. Namilautanen maassa, nami ylösmenolla.

Pussissakin saavutettiin voitto. Oikeastaan reippaudella ei olla ennen pussia menty. Namilautanen ulostulolla ja sekä vartija, ettei saa palkkaa väärästä suorituksesta. Pari ekaa kertaa parimme piti pussin suuta vähän raollaan, neljä viimeistä toistoa syöksyi itse läpi. Oikein hienosti! :) Ei yrittänytkään oikaista suorilta namilautaselle.

Luna tekee niin valloittavan tunnollisesti töitä - jos se vain tietää, miten kukin este suoritetaan.

OHJAUSTREENI

Päivän sana oli...

VALSSI. Kaksi aitaa suoraan ja siitä yhdeksänkymmenen asteen kulmassa kumpaankin suuntaan. Otettiin siis molemmin puolin valssia. Itsellä ei kyllä sinänsä ole tässä kuviossa kahta vasempaa jalkaa (kuten silloin kun samaa opeteltiin yhdessä Ursan kanssa), mutta silti vaatii vähän miettimistä ja malttia. Luna tuli ehkä pariin otteeseen siivekkeen ohi, kauemmasta päästä. Piti keskittyä siihen, että käsi pysyy ylhäällä, varmistetaan koiraa ja tähdätään itse siivekkeeseen, ettei koiralla jää mahdollisuuksia ohittamiseen. Kaikkiaan meni oikein kivasti. Luna hyppi hienosti ja sillä selkeästi oli intoa ja draivia. ;) Haluttiinkin ihan tarkoituksella olla ensimmäisiä ohjauksessa, Luna on kuitenkin alkutunnista selkeästi enemmän mukana ja vauhdissa mitä lopusta. Taktinen veto toimi.

Kun Lunaa käskyttää iloisen kannustavasti ja kehuu hurjasti, niin hyvin toimii. Lunakin kuitenkin haluaa tehdä ja toimia yhdessä. Oikein tunnollinen ja hieno mamma! :)