Meijjän joukkue "Peeravaara" koostui teräsmuori-Peeran jättämistä sukupolvista: Anne&Vili (Pilvip. Vilivilpertti), minä&Ursa (Nut. Ursula), Marika&Ravja (Pukr. Ravja) sekä Päivi&Ronja (Puur. Ce'Bronne). Sijoittumisemme 32....

Ihan putkeen ei meilläkään mennyt. Tuomarina Janita Leinonen, ei kaikkein helpoin rata, kiva kyllä suorittaa, mutta minulle näemmä tuotti vaikeuksia muistaa... Aita, pituus ja uukkarilla valssaten vasemmalle kepit - tässä kaarroksessa Ursa kävi haistamassa numeroläpyskää ja kenties jotain muutakin, tästä luultavasti kielto. Kepit lähti hitaanlaisesti, mutta loppua kohden ok, puomi, kolme putkeen menoa ringissä, pimeitä kulmia, koukkaus aidalle, aita, aita, valssilla keinulle, lentokeinun (vitonen) jälkeen MINÄ lukitsin putken ja kerkesin Ursan käskyttääkin sinne, mutta ennen sen suuta sain kääntymään, sillä rata jatkuikin aidalle (aargs, kerta erehdyksen on ensimmäinenkin). Putki, muuri, valssilla aalle, uukkarilla aidalle, kaksi viimeistä estettä aidat. Toiseksi viimeinen aita oli hankala, tiesin sen ennestäänkin, mutta mokasin silti, Ursa ajautui liian lähelle aitaa ja käskytin, Ursa tuli riman alta, härväsin sitä takaisinpäin ottamaan aidan uusiksi, niin hyppäsi väärään suuntaan. Hylky olisi tullut, mutta joukkueradalla napsahti "vain" vitonen, tai oikeastaan kaksi, toinen kieltona ja toinen hylkynä.

Hankalaa, kun ei ole vastuussa vain itselleen vaan koko joukkueelle... 

Kivaa oli nähdä Agirodun menoa ja hulinaa. Pilvinen keli, edellisenä päivänä satanut, märkä nurmikenttä, sinänsä kivempi keli mitä paahtava helle. Ursa vähän stressasi (purkautuu haisteluna ja keskittymättömyytenä) ja niin kai minäkin. Agirotuvihreänä systeemit ei olleet tuttuja, joukkueella oli yhteisaika, joka lähti käyntiin, kun ensimmäinen ylitti lähtöviivan ja päättyi, kun viimeinen saapui maaliin. Tätä en tajunnut (tuskin muutkaan joukkueestamme), joten aikaa tuhrautui luultavasti lähdöissä liikaa (ainakin meillä Ursan kanssa!). Yhteisaika todennäköisesti tiputti suoritus-sijaamme, virheitä 5, 20, 15 ja 15.

Onneksi lappalaisrotuja oli hyvin esillä (varmaankin viisi tai kuusi lappalaisrotuja edustavaa joukkuetta...?), Maxi kilpailevien joukkue Lapinkulta 4 oli joukkuekisan 2. (bortsut meni edelle, kolmosena tervut). Mahtavaa!

Siennakin kävi Agirodussa turisteeraamassa ja katseli kentän purkua kiinnostuneena ja kävi kolme kertaa omatoimisesti suorittamassa lyhyen putken. :)

Kiva reissu, kiitos joukkueellemme ja muille paikallaolleille tunnetuille!

 

Kuvakertomus reissusta. Kuvat Johanna Aaltonen.

PLS:n Peeravaara-joukkue. Vili&Anne, Susanna&Ursa, Marika&Ravja, Päivi&Ronja

903088.jpg

Pilvipolun Vilivilpertti "Vili" starttasi joukkueessa ensimmäisenä.

903102.jpg

Nutukas Ursula "Ursa"

903096.jpg

Pukranvaara Ravja "Ravja", lähti radalle tyttärentyttärensä jäljessä.

903089.jpg

Puurattaren Ce'Bronne "Ronja"

903092.jpg

 

Ursan kanssa virittäydyttiin tunnelmaan.

903098.jpg

903097.jpg