Tulee niin tiuhasti tapahtumia, ettei kerkeä kirjata vähässä ajassa.

Eilen oli Ursan treenit, viimeiset ennen joulutaukoa, 3.1. jatketaan - vuoden 2008 puolella jo.

Ohjattu treeni koostui pelkistä hypyistä, monenlaista kieputusta, valsseja, sylikääntöjä, jarrua jne. Taas ainakin pari tapaa suorittaa rata. Ursa kävi kierroksilla ja varasti eli hiippaili lähdössä toistuvasti. Ihme säätöä. Saatiin onnistumaankin ei siinä, mutta jotenkin sähläämistä oli. Voi olla, että oma sekavahko ja hyhmänen olotila johtui yrittelevästä flunssastakin.

Itsenäisen treenin puolella radanpätkää, jolla oli aitoja, pari putkea, Aa, puomi, keinu, pituus ja kepit. Monenlaista pääsi siis treenailemaan. Taidettiin keskittyä eniten nyt juoksukontaktien harjoittelemiseen ja kepeille eri kulmista menemiseen, palkkasin Ursaa myös keppien lopussa ja vauhti kasvoi huimasti, samoin se Päivikin taannoinen vinkki, että osoittaa Ursaa matalalta nenään hieljentää ja nopeuttaa suoritusta. Säätöä kyllä tälläkin puolella. Ties mitä hormonitoimintaan liittyvää, juoksusta on nyt kulunut kutakuinkin sen verran aikaa, että jos Ursa olisi astutettu niin pentujen syntymäpäiviä vieteltäisiin.

Lopuksi ohjatun puolen hyppyjä oikaistiin niin, että tehtiin vauhtirata, iloista mennä posotusta, yksi haltuunotto kohta josta vaihdettiin suuntaa 360 astetta, meni kyllä vähän pitkäksi. Rimat pysyivät kuitenkin hyvin paikoillaan, Ursan hypyt on kyllä jokseenkin varmoja.

Huomenaamusta Hupijan tiimoilta Tarja Ihalaisen koulutukseen Pieksämäelle. Paikko laittaa koisaten.