MAANANTAI, 24.9.2007

LUNA

Tällä kertaa esteet olivat kepit, muuri, aita, rengas ja puomi.

Toistojen määrää ollaan pikkuhiljaa kasvatettu, kun alussa otettiin vain 2-3 toistoa, niin nyt ollaan jo 5-6 toistossa.

Kepeillä alotettiin. Varsinainen parimme oli poissa, joten trenattiin "jättisheltin" kanssa. Lyhennetty keppirivistö - olisikohan siinä kuusi tai seitsemän keppiä ollut. Hyvin läksi namin perässä, kun malttaa oman mielensä, niin namilla vetämisestäkin tulee sujuvampaa.

Muuri otettiin ensimmäistä kertaa maksikorkeudella. Ensimmäisen onnistuneen suorituksen jälkeen lisättiin palikatkin sen päälle. Hyvin leiskautti Luna-muori yli. Pari kertaa ohitti esteen ja paineli suoraan namikipolle, siellä oli täti estämässä palkkion saamista. Houkuttelu uudelleen lähtöön ja hienoja suorituksia. Lunalla oli into ja lento päällä.

Aitaa otettiin itsenäisesti. Erilaisin tyylein, kummaltakin puolelta ja kutsuhyppynä. Kutsuhyppynä kolautti takajaloillaan riman paikoiltaan, joten madalsin rajusti. Yhtä aikaa lähdettäessä loikkaa hyvin riman yli. 55cm ollaan.

Rengas oli meillä ekaa kertaa varsinainen rengas. Tähän asti ollaan hypitty irtorenkaan läpi. Aloitettiin minikorkeudesta ja hilattiin onnistumisien jälkeen ylemmäs - ei kuitenkaan maksikorkeuteen asti. Luna oli taas hyvin mukana ja paria ohitusyritystä lukuunottamatta tuli hyvin renkaan läpi. Ei siis yrittänytkään tulla kehikon väärästä välistä. Kun katsekontakti pysyy renkaan läpi koirassa niin hyvin mennään. Nyt otettiin ihan vain kutsumalla rengasta.

Puomista Luna suoriutui hienosti myöskin. Loppukontaktistakin saatiin suora, kun kummankin puolen oli ihmiset estämässä takaosaston vinoutuman ja itse palkkasin edestä.

Kepit otettiin vielä pari kertaa kummankin puolen lopuksi. Josko näihin saisi toistoja. Kohtuu hyvin tuo menee, vaikka ei vaikuttaisi vielä, että Luna hakisi rytmiä itse.

Lunan päähän on syttynyt agilamppu, se tekee hienosti ja tunnollisesti töitä. Rauhallisuudella ja varmuudella - ominaiseen tyyliinsä. Jokatapauksessa se on osoittanut olevansa huomattavasti potentiaalisempi mitä ikinä olisin uskonut.... :)